Τρόποι Πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

Αντικαταβολή

Η πληρωμή με αντικαταβολή εφαρμόζεται για όλη την Ελλάδα μόνο για παραγγελίες που θα αποσταλούν με courier για βάρος έως 5 kg και εφόσον η παραγγελία σας δεν υπερβαίνει τα 70€.

Σημαντικό Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 3,00 €.

Για παραγγελίες που αποστέλλονται με μεταφορική σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής και μπορείτε να επιλέξετε τους παρακάτω διαθέσιμους τρόπους πληρωμής.

Τραπεζική κατάθεση

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς :

Τράπεζα Alpha bank:

Λογαριασμός: 200-002101-617149

ΙΒΑΝ: GR4201402000200002101617149

Δικαιούχος λογαριασμού: ΓΥΦΤΟΔΗΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Σημαντικό

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, θα πρέπει να σημειώσετε υποχρεωτικά σαν αιτιολογία στην κατάθεση σας το όνομα ή την επωνυμία της επιχείρησης που δηλώσατε στην παραγγελία σας. Μόλις ολοκληρώσετε την πληρωμή σας θα ενημερωθούμε αυτόματα από το ηλεκτρονικό σύστημα της τράπεζας, οπότε δεν είναι απαραίτητο να μας ενημερώσετε για την πληρωμή σας. Προαιρετικά εάν θέλετε μπορείτε να στείλετε το καταθετήριο στο email: 

Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Μέσω μιας ιδιαίτερα απλής διαδικασίας, συμπληρώνετε τα στοιχεία της πιστωτικής η χρεωστική σας κάρτας στην ειδικά διαμορφωμένη φόρμα. Αφού επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής τη χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας προκειμένου να εισάγετε με ασφάλεια τα στοιχεία της κάρτας σας και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Διευκρινίζεται ότι η ασφάλεια των συναλλαγών σας διασφαλίζεται από το πιστοποιημένο σύστημα κρυπτογράφησης δεδομένων της Τράπεζας, ενώ στη βάση δεδομένων του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν αποθηκεύονται για κανέναν λόγο τα στοιχεία των πιστωτικών σας καρτών.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.